Smartrail Norge | Safety in glass - OM OSS
15514
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15514,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
SMART RAIL ER ET NYTT, GJENNOMARBEIDET KONSEPT, UTVIKLET OVER MANGE ÅR.
DET ER ET ENKELT SYSTEM, INSPIRERT AV LEGO-KONSTRUKSJONEN, SOM DU KAN BYGGE I DET UENDELIGE
I GLASS OG ALUMINIUM AV HØYESTE KVALITET.

DET ER GOD GRUNN TIL Å VELGE OSS SOM LEVERANDØR

NÅR KVALITET OG SIKKERHET TELLER

I vår konstruksjon benyttes kun de beste legeringer i aluminiumsprofiene. Glasskvaliteten og kombinasjonen er også nøye valgt med bakgrunn i egenskaper. Alt for kvalitet, holdbarhet og sikkerhet.

BREDE GLASSEKSJONER

Takket være vår unike løsning kan vi tilby bredere glass enn våre konkurrenter. Våre glass er opptil 2,5 m brede – helt uten at dette går ut over sikkerheten. Brede glass bidrar til en følelse av «luksus». Færre stolper gir bedre utsikt.

ENKEL MONTERING

Vårt produkt er inspirert av en lego-konstruksjon der man kan bygge videre på systemet i det uendelige. Dette fører til at monteringen blir svært enkel å gjennomføre og du slipper å bruke penger på unødvendig monteringstimer. Du får likevel et svært sterkt produkt.

SIKKERHET

Sikkerhetskravene i bransjen er høye og vårt system oppfyller alle med god margin. Konstruksjonen tar utgangspunkt i trygghet, og glasset som vi benytter er maksimalt personsikkert og sammensatt av herdet glass, folie, og varmebehandlet glass (44.2).

GEOGRAFISK TILGJENGELIGHET

Dersom du og ditt prosjekt befinner dere langt fra oss, geografisk, er det ikke et hinder. Vi tilbyr vår løsning og service i hele Norden og mere til.

SERVICE

Vi leverer en helhetsopplevelse der vi er med deg hele veien fra idé til ferdigstilt prosjekt. Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd.

Bilde Johan 23 okt 2015

Johan Støren Kohmann

+47 922 41 041
johan@smartrail.no

Johan Stören Kohmann f. 1945 startet opp konstruksjonen med glassrekkverk i 2011. Bakgrunnen var at det var mange typer glassrekkverk på markedet som dessverre ikke holdt de krav til sikkerhet som myndighetene har satt opp. Jeg refererer til NS 3510. som representerer minstekravene i Norge. Innglassingen av balkong bygger videre på samme konstruksjon som rekkverket enten det var sidemontering eller toppmontering.
Et godt produkt er ingen garanti for suksess dersom du ikke......
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vårt glass leveres av GFAB lindberg & co (Alstermo, Sverige) og består av to ulike glasstyper: (44.2) herdet, laminat og varmebehandlet glass. Aluminiumsprofilene leveres av Hydal og Hydro og har best egnet legering. Profilene lakkeres av EDAB lakkindustri. På forespørsel vil vi gjerne dokumentere klassifiseringen av glass og aluminium, inkludert pulverlakkering.