Smartrail Norge | Safety in glass - PROSESS
15789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15789,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
plan-icon

Presentasjon & planlegging

Etter første kontakt setter vi oss ned sammen, for å imøtekomme dine ønsker for det ferdige produktet. Vi er tilgjengelige for rådgivning, og vi kommer sammen med deg til enighet om hvordan prosjektet skal utføres. Tidsplan og økonomisk kalkyle vil legges fram for godkjenning av deg før vi begynner med konstruksjon og produksjon. Før vi starter på en konstruksjon/produksjon skal en kalkyle undertegnes av begge parter.

design-icon

Konstruksjon & design

All informasjon settes sammen og arbeidet med konstruksjonen kan starte. En teknisk plan med spesifikasjoner om blant annet innfestning (sidefeste, toppmontering, utvendige hjørner, innvendige hjørner) og målangivelser utformes, og detaljerte tegninger av ditt prosjekt framlegges. I forbindelse med godkjenning av kalkyle skal det komme klart frem hvem som foretar de nødvendige oppmålinger.

tillverkning-icon

Produksjon

Etter at konstruksjonen er avtalt, og forbruk av materiale er utregnet, legger vi inn ordre hos våre leverandører, og produksjonen kan starte, forutsatt at kalkylen er godkjent. Aluminiumsprofilene lakkeres i den valgte RAL-fargen, og bearbeides. Glasset skjæres etter nøyaktige mål, og kantene poleres for en fin finish som man ikke kan skjære seg på.

installation-icon

Leveranse & montering

Komplett rekkverk / innglassing / glassvegger, uten festemateriell, leveres til byggeplass. Bruk av festemateriell avtales i hvert enkelt tilfelle, og er ikke inkludert i tilbudet. Det avtales spesielt om hvem som skal foreta monteringen av hvert enkelt prosjekt.

slutbesiktning-icon

Sluttbefaring

Straks etter at rekkverk / innglassing / glassvegger er montert, og alt er klart, foretar vi en sluttbefaring sammen med oppdragsgiver. Når alt er godkjent, er konstruksjonen klar for bruk. I forbindelse med sluttbefaring overleveres en FDV-rapport.

TA KONTAKT MED OSS.
VI HJELPER DEG HELE VEIEN FRA IDÈ TIL SLUTTFØRT PROSJEKT.